pondělí 28. dubna 2014

Skoro cukrová vata

Představte si, že spíte tři hodiny, zdá se vám tak divný sen, že více to nejde, jste den bez kávy a k tomu všemu (jako by toho nebylo málo) nosíte růžové sako. A taky se mi roztrhla sukně a zabloudila jsem v Brně, ale to nikdy nikomu nepřiznám.
Jo jsem docela negativní a často si stěžuji, ale když ráno potkám mám  hned lepší den. Jinak jsem normální. Vážně.




neděle 20. dubna 2014

Ať žije zajíček

Mít sestru má jednu výhodu, můžete si půjčovat oblečení. Ale i na to musíte jít opatrně, vypozorovat kdy má celkem dobrou náladu a není tolik protivná jako obvykle a musíte počítat s tím, že si půjčí něco na oplátku. Černé sako to bude.

A taky vás občas vyfotí, ale u toho bude protivná 100%.

Poznámka pod čáru
Nezbývá  než napsat, ať si užije Velikonoce.  Nelíbí se mi jak se v Česku a na Slovensku slaví. Čekat na pomlázku s trapným odůvodněním – abych neuschla. Proč si příchod jara spojovat s násilím, bojujme za velikonočního zajíčka!
Pokud nechce neotvírejte, udělejte si výlet, čtěte a užijte si, že nemusíte do práce a školy.


pondělí 14. dubna 2014

Caorle Baby

 Nemusíte mně závidět, nejsem u moře a nejezdím na stylovém kole s kloboukem a už vůbec nedělám pravidelné zastávky u italského lamače srdcí a nenechávám se od něj zvát na tu nejlepší zmrzlinu v životě. Sedím doma, snažím se nahrnout si do hlavy slovíčka, uklidit pokoj a ještě vedu smysluplné konverzace se psem ,,Cortíšku, pusinko ty nevíš, že když prší tak ven nepůjdeme, nemáš pláštěnku, Corty dáme grancle?“

Chybí mi moře, bojím se, že letos nenašetřím. Také potřebujete v létu moře?

Fotky jsou z léta z italského Caorle.






úterý 8. dubna 2014

Odi et amo

Víte, mám s džínovinou trochu podivný vztah, buď ji nenávidím, nebo miluji. Nic mezi tím není. V málokterých džínsech se cítím dobře a padnou. To už ani nemluvě o bundách, sukních a nedej bože šatech.

Ještě před nedávnem by mě projel mráz po zádech a udělalo se mdlo, kdyby mě někdo řekl, že je budu nosit ( stejně jako k legíny, ale k těm se nedopracuji nikdy!).  Tyhle šaty mám už dlouho, tuším, že jsem je nosila už v osmé třídě. Jsou celé džínové. Našla jsem je u šicího stroje a líbí se mi. Občas není na škodu si zabalancovat na hranici módního pekla, rušit své zažité konvence.