neděle 1. května 2011

I do

Ač jsem se nikdy nepovažovala za velkého romantika královskou svatbu jsem vidět prostě musela. Nevím co mě na tomto příběhu tak fascinuje, ale asi to jak se princ zamiloval do obyčejné holky, připomíná mi to tak trochu Popelku. Asi každá jsme někdy, v pěti letech, toužily stát princeznami a královnami, ale jediné Kate Middleton se to povedlo. A teď bude žít sen všech pětiletých holčiček. I když věřím, že ne vždy to byla procházka růžovým sadem a muselo to být pro oba dost náročné.
Sledovaly jste ,,svatbu století“ jak ji nazývají média ( což není pravda protože svatba století, bude moje J)? Já ze zatajeným dechem sledovala tu velkolepost, plnou katedrálu a tisíce lidí v ulicích. A to už Kate šla uličkou v katedrále v šatech co mě přišli tak trochu nudné a bez nápadu, ale zase beru v potaz že vévodkyně s Cambridge, kterou se tento den stala, nemůže dovolit nějakou divočinu. Ale i přes to ji slušely vypadala tak elegantně jako pravá dáma. A jen chvíly na to vyslovili oba svoje I do a byli svoji. Na mě té romantiky bylo už dost tak jsem břečela dojetím. uznávám je šílené brečet u svatby někoho koho ani naznáte, nikdy napotkáte a díváte se na ni v televizi, asi jsem šílená :)
Na to, že já nejsem ráda středem pozornosti bych si takovou svatbu nechala líbit, moc ráda plánuji svoji budoucnost a plány na moji svatbu mě baví asi nejvíc.

Ženich a nevěsta. Na to že je nevěsta o rok starší mě přijde jako by byl starší on podle mě vypadá tak na čtyřicet. Ale nebudu povrchní láska není o vzhledu přece. A co říkáte na šaty?

A perlička na závěr. No oblekly byste si to na něco takového na královskou svatbu? Já bych v tom šla možná tak na maškarní.
Kostýmek by byl sám o sobě krásný, ale co ten pugét ve vlasech?


2 komentáře:

  1. Naozaj uzasna svadba, Kate vyzerala uplne nesmierne dokonale!krasa!

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa jej šaty páčili, také jednoduché boli a celkovo ich príbeh sa mi páči. Krásna svadba to bolo :)♥

    OdpovědětVymazat