středa 11. května 2011

I'm proud Czech, but with all my heart I love England

Taky máte občas pocit , že jste se tady vůbec neměli narodit a táhne vás to jako magnet jinam? Já mám tenhle problém a začíná to být silnější než já , kdyby mě tu nedržel M. a rodina právě bych seděla v letadle směr Anglie. Nejsem hrdá Češka , stydím se za svoji zemi ,která je udělaná pro zloděje , stydím se na vládu která je směšná a která tak ráda leze USA do zadku (promiňte mi ten výraz). Cítím se jako Angličanka. A čím víc na tom přemýšlím ,myslím si že se stala někde chyba já jsem se měla narodit tam. Možná to zní šíleně , ale mám některé ,,anglické" vlastnosti např. mám smysl pro tradice (kromě Velikonoc) , dalo by se říct že jsem studený čumák ( ale to je málo angličanů), moje nejoblíbenější počasí je mlhavo a déšť ,taky nemám typicky slovanský rysy jako jsou tmavší vlasy - moje jsou plavé a občas zrzavý proužek a mám hodně světlou kůži a taky v naší rodině nejsem nikomu povahově ani moc vizuálně podobná ( ale vím , že jsem jejich).
Anglie se mi vždycky líbila, ale zlomilo se to ve mně až když jsme tam jeli, uchvátila mě její atmosféra a styl života. A Londýn? Pro mě král měst, miluji ho i přesto že je to velkoměsto na každém rohu je nějaký park a ty obchody♥.
Vím, že tam budu jednou bydlet a pokusím se získat i anglické občanství. Budu mít menší útulný cihlový domeček porostlí břečťanem, budu doktorka a hlavně tam budu žít sním. A věřte mi , že pro svůj sen udělám cokoliv.

PS- pár mých fotech s Anglie, zítra nebo v týdnu jich sem dám víc
PS 2 - Co říkáte na nový design? Mě osobně se moc líbí
 
 

3 komentáře:

  1. Taky mám někdy ten dojem.. můj přítel vypadá jako 100% Ir, já taky nemám moc slovanské rysy tak možná..:-D Londýn je úžasný..

    OdpovědětVymazat
  2. mluvíš mi z duše, já Londýn miluju a toužím tam bydlet od té doby, co jsem tam byla. a není to jen sen, vím že si ho splním a že tam jednou prostě bydlet budu :) !
    jinak děkuji za komentář na blogu, pyramidky se dají koupit i na ebay, co jsem viděla (ale nemám s tím zkušenost). jinak stačí koupit nějaký levnější pásek takový a můžeš si těch věcí ozdobit rovnou víc ! :)
    jinak chci pochválit hezký začínající blog, takže tě podpořím a jsem tvůj follower :) ! jen tak dál.
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. ten článek se mi moc líbí... já patřím do francie...přesněji do paříže to je moje město.... miluju to tam....

    OdpovědětVymazat