úterý 22. května 2012

Leginová epidemie



Mám několik módních zásad, které za každých okolností dodržuji, proto mě nikdy nepotkáte v oranžové, v ponožkách v sandálech, celou v černém, nikdy neodhaluji příliš kůže  a hlavně nikdy mě nepotkáte v legínech. Leginy nosím pouze v zimě, kdy je v případě nouze vydávám za punčochy.

Všimla jsem si, že poslední dobu na nás útočí legínová epidemie, jsou prostě všude. Ještě se mi nestalo, že bych v             MHD na slečnu v leginách nenarazila, že bych nepotkala někoho v nich na školní chodbě nebo ve městě na každém pátém kroku. Přitom málokterá slečna je umí nosit. Ještě vloni jsem se po zastavovala nad slečnou, která přede mnou stála u pokladny , měla na sobě leginy s trikem nad zadek a k tomu jí prosvítaly tanga. To jsem, ale ještě netušila, že to bude za pár měsíců standart, alespoň u nás ve třídě, moje ,,milá a mnou velmi oblíbená“ spolužačka nenosí nic jiného, co na to, že je malá a silná, ono je to přece sexy, že.

Možná, že i tohle je důvod proč se tento model tak často vyskytuje v ulicích. Klukům se to nejspíš líbí, já nejsem testosteronem nabitá tak můžu kritizovat J. Asi je u mě něco špatně, že nevidím na upnutém cosi, co vám ve většině případů zkrátí nohy a na stehnech přidá nějaký ten centimetr navíc, nic sexy. Když si k tomu přimyslíme triko nad zadek, je to hrůza.

Soudnost je v módě hodně důležitá ingredience. I když je krásné, že s vážíme svých těl a nebojíme se je ukázat, měli bychom vědět jak na to. Žena není sexy, když se musí svléknout, aby  ukázala svůj sex-appeal.



Nejsem té povahy, že všechny hodím do jednoho pytle, proto také podotýkám, že se najdou i takové slečny ,které se s leginy přátelí a umí s nimi vykouzlit úžasné kreace. I když já do jejich řad nepatřím.







A co Vy a leginy?

9 komentářů:

  1. Legíny jsou zlo, nikdy, nikdy! Teda jako pod sukni nebo tak se dají, ale místo kalhot? Těm slečnám nějak nedochází, že legíny opravdu nejsou kalhoty ... Ale bohužel i u nás to nosí opravdu všichni, snad kromě mě :D. Kdyby jim ta trička sahala alespoň přes zadek, tak blbě by to nevypadalo ... jenže většinou ... nesahají, no. Je to hnus, doufám, že tahle epidemie bude brzo fuč :/ :D.

    OdpovědětVymazat
  2. legíny s dlouhým trikem až pod zadek a se sakem

    OdpovědětVymazat
  3. já legíny nosím, ale k prodlouženým tričkům nebo svetrům. jinak tričko v klasické délce a legíny mám jako pohodový domácí oděv.

    ale legíny se mi líbí, když se umí zkombinovat, já mám asi patery - ale stejně u mě vedou ty klasické černé. v zimě jsou navíc skvělým náhradníkem punčoch.. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zatím nepotkala kluka, kterému se leginy líbí... muj kluk se tomu směje a mí kamarádi nechápou, co je to za uniformu. Možná že je to tak oblíbené protože je to často v časopisech a ženy které to tam propagují je umí nosit a ví jaká je to zbraň proti jiným ženám co to nosit neumí :P

    OdpovědětVymazat
  5. Dřív jsem tuhle uniformu nosívala na hodiny tělocviku. Takže nechápu jak v tom někdo nyní může chodit běžně po ulicích. Pokud to tedy umí nějak sladit, tak nic proti. Ale kolik sladěných legínářů jsem potkala? Možná jednu, ale tu si stejně nepamatuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Leginy v podani vetsiny lidi jsou hruza a des!! Ja je stejne jako ty nekdy v zime vezmu misto puncoch, pripadne v lete nekde na chate nebo tak treba pod saty, kdyz zacnou vylejzat komari a jina vecerni havet.. jinak teda ne-e a rozhodne ne s necim kratkym, zadek v leginach musi bejt vzdycky zakrytej! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám úplně stejné módní zásady + ještě nenosím světlemodrou a botasky. Legíny jsou hnus na druhou.

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem měla tak v desíti úžasné lesklé fialové legíny a k nim jsem nosila dlouhé červené tričko a ještě přepásané páskem. Když si na to dneska vzpomenu, hrůza. Ale tenkrát to bylo moderní.
    Bohužel je smutnou pravdou, že oblečení, které nejvíce sluší štíhlým a vysportovaným holkám, nosí zjevy, které by měly inkriminované partie spíše zakrývat.
    Legíny jenom na cvičení, já mám jedny na kolo.

    OdpovědětVymazat