úterý 14. srpna 2012

Muž s velkým M



Už to bude skoro rok, co jedním hovorem( kterému předcházelo 95615543577 hádek,215452124 nadávek a 1 krize) skončil  skoro dvouletý vztah. Díky bože za to. A tak cítím, že konečně přišla ta  chvíle to říct světu.Bylo to jako chodit se ženou s penisem. Samé nešahej mi na vlasy mám je vyžehlené, jedu nakupovat a nejradši bych si oholil nohy.Jen si na to vzpomenu mám husí kůži a tiká mi oko.

Byla jsem jako snad každá průměrná holčička krmena pohádkami, kde se to mužnými,svalnatými a všeho schopnými muži jen hemžilo. Dokázali skolit sedmihlavou saň, vyšplhat do věže a projít sedmero hor. Později mě brala červená knihovna, kde každý hlavní hrdina měl chraplavý hlas, tělo jako Channig Tatum, byl silný a vášnivý s pohádkovým šarmem.  Bil se za čest své milované, posílal básně a hrál pod oknem milostné písně. Nakonec mě dorazila Stephanie Meyerová se svým Edwardem.

Proto jsem logicky doufala, že to takový má být chlap, kterému se vrhnu do náruče. Bohužel realita je jiná. Dnešní muži to mají s námi jednoduší, nemusí nám lovit mamuty nebo o nás bojovat na kolbišti ( ano nebo být bohatý a mít patřičné tituly a jednoduše požádat o naši ruku otce, ale to se nám do romantických představ nehodí).


Mění se naše role, už nejsme křehotinky, bez vlastního názoru, umíme si samy vyměnit žárovku  i zabít pavouka, stejně jako muži zapnout pračku nebo si uvařit večeři. Umíme se o sebe postarat a kdyby došlo na věž a hlídajícího draka, nejspíš bychom se z vězení dostaly samy. Možná proto muži přestávají být tolik muži a ženy tolik ženami.

Nezbývá nám milé ženy a slečny, než jen doufat, že ten náš muž bude zrovna ten s velkým M, s vášní a silou hodného pohádkové prince, se kterým se budeme cítit milované a nebo se smířit s tím, že občas půjčíme svoji žehličku na vlasy i svému panu báječnému.

Líbání žab nám to jistí J.

5 komentářů:

  1. Napísala si to pekne, neviem si predstaviť, že by som chodila s takým chalanom akého si opisovala na začiatku::D

    OdpovědětVymazat
  2. tvoje články mě baví, jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super napsané :-) A neboj, chlapů ještě bude, pravých i nepravých :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  4. Věta na konci mě pobavila :) Horem pádem jdu zkouknout další Tvé články :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, ženy s penisem. Stále nechápu jak se takových druhů objevuje víc a víc. Kde se berou?

    OdpovědětVymazat