pondělí 3. září 2012

Jaký bude podzim?

 
pátek jsem po dlouhé době zase podívala do Brna, potřebovala jsem nové boty. Stálo mě to nervy a pár kilometrů a stejně nové krásky v botníku nemám. Příště si musím přinejmenším loknout něčeho tvrdšího nebo se rovnou obalit antidepresivami.
Ono koupit boty, které jsou bez podpatku, nejlépe hnědé,pohodlné a nevypadají jako tenisky je radlický výkon, protože takové boty ani neexistují. Ne v Brně.I co se módy týče bude podzimní sezóna smutná, bez barev a tím pádem pro nás bledule neslušivá. Alespoň se nebudu řídit módním diktátem, protože naservírované kolekce nejsou zrovna můj šálek kávy. Tak půjdu vlastní módní cestou a na českých ulicích, kde se to jen hemží černou a khaki, budu (snad) zářit.

 

1.Do tohohle trička jsem se zamilovala, byla to láska na první pohled, jen se bojím, že tragická, protože nic podobného neseženu.
2. Jiná podoba námořnického trika, která se mi moc líbí.
3. růžové triko se tříčtvrtečním rukávem sháním dlouho( = je nesehnatelné), bude úžasné zakasané ve volných kalhotách
4. šaty jsou vůbec  nejjednodušší outflit. A bůh ví, že už několikátý podzim toužím po šatech  se tříčtvrtečním rukávem a že je už několikátý podzim ve skříni nemám. Líbí se mi i jejich krémová barva, která je jistě díky jiným doplňkům tvárná. Ach, bez nich nemůžu už žít.
5.  jo, uznávám, že jeansy
6. jako malá jsem něco podobného měla a vůbec se mi to nelíbilo,ale  člověk roste mění názory a styl.
 7. Ach! Ani nevíte jak já po nich toužím, zašla jsem v tom už tak daleko, že jsem se dívala na internet, jestli v mém okolí nesídlí švec. Nesídlí. Letošní podzim bez nich nemůže být. Už se vidím jak je mám na noze a skáču v nich do hromad shrabaného listí. Však já si ty moje najdu.
8. Většina žen v mém okolí ( i já) s příchodem ranních mrazíků sahají do kalhotách. A to je věčná škoda. Možná i proto v mé skříni nebydlí moc na podzim/zimu nositelných sukní.
9. A aby bylo veselo, barevný šátek.

 A po čem prahne vaše srdce ( či šatník) a peněženka zapláče?

5 komentářů:

  1. momentálně po zeleném kabátku, úžasných svetrech z reserved, čemkoliv z oodji a nějakých pěkných botech z CCC. ale asi dám nakonec přednost pořádnému vybavení pro sport. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Takový podzim by mohl být celý rok :) moc hezké

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty bych brala taky :)

    Zvu na Ziaja Giveaway :)!

    OdpovědětVymazat
  4. kúsky, z ktorých by som si určite vybrala :)

    OdpovědětVymazat