čtvrtek 24. ledna 2013

Tlustý den


Dneska se mi to zase stalo, už podruhé v tomto týdnu, snad špatná aura či co. Je tady! Kdo? No přece tlustý den. Tento den poznáte jednoduše, zkrátka a dobře, připadáte si tlusté a neforemné. Znáte to? Snad ne.

Mně se to stalo dneska ráno, prostě mě přišly moje stehna tlustější, zadek a břicho vetší a obličej nateklejší. Mám menší radu, pro ty, které k těmto dnům mají taky dispozice. Nikdy ale vážně nikdy nekupujte kalhoty, ( leda, že by byli v super slevě J) jen vás to zbytečně rozhodí, protože podle mě zrcadla v kabinkách rozšiřují. A když se pak jdete uklidnit k McDonaldovi, vidíte se v zrcadle štíhleji, úžasný marketingový trik a velká hanebnost, protože to svádí k dvojité porci karamelu.


On celý tlustý den je dacan, má kamarády, kteří ho často doprovází- Blbý den (kdy mě záhadným způsobem klesá IQ), Ošklivý den a Cholerický den. To jsem pak jak časovaná bomba. Nevydržím sama se sebou natožpak s někým jiným (kromě vás milých čtenářů a mého psa Cortyho taky můžu J).

Ale pak přijde den úplně jiný, stehna tlustá nejsou,vlasy jsou lesklejší.kalhoty necháte ve skříni a vezmete si sukni. Nalíčíte se jinak, protože dneska se budete líbit. Víc takových dnů.

PS- Dneska mi jeden úplně neznámí kluk pochválil  koleno , mám z toho velkou radost, protože se dal tlustý den na ústup. 

7 komentářů:

  1. Tlusté dny nenávidím, místo nich by mohly častěji přicházet Dny krásné! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Tlusté dny zas tolik neznám (zvykla jsem si tohle neřešit), ale dny K ničemu, Blbé dny, Nešťastné dny, Líné dny, Nespokojené dny a Ošklivé dny mě tedy pěkně čílí!

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že takých dní mám priveľa.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo a nejhorší je když se tyhle dny zakončí hordou sušenek! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Presne viem o com hovoris /pises :) aj mne sa to stava (prave preto mam teraz tortu na ranajky, ze ? :D ), ale viem ze budu ine dni, kedy sa budem citit lepsie. Inak mas krasny blog, konecne nie je v kazdom clanku make-up a outfity (nieze by som fashion blogy nemala rada) ale konecne som nasla nieco, co je aj o niecom inom, a velmi dobre sa to cita ! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ano. Ty zlé tlusté dny. Řekla bych, že je mám skoro pořád, pak jsou tu spíše Štíhlé dny, kdy si říkám, že moje nohy nejsou zas tak hrozný a že to mohlo být rozhodně horší.
    Asi si jdu dát karamelovou zmrzku..

    OdpovědětVymazat
  7. já mám zrovna tlustý den dneska :(
    ....ať už je zítra

    OdpovědětVymazat