sobota 9. března 2013

Recenze - BB krém Avon


Ráno je pro mě vůbec ta nejhorší část dne. Nic nestíhám a to se pak  ve škole u zrcadla divím, proč mám řasenku jen na jednom oku. Je to začarovaný kruh. Proto je fajn ušetřit si trochu času. Ono namatlat si na obličej hydratační a tónovací krém, na to trochu make-upu, korektor a dokončit to pudrem zabere chvilku času, to mi věřte, ale jde to jednodušeji.

BB krémům jsem dlouho odolávala, ten od Garniér byl na moji světlou pleť příliš tmavý a od Nivey zase moc mastný. Až jsem objevila malý zázrak od Avonu. A věřte mi, že ten čas ušetřit umí.

Na BB krému od Avonu se mi líbí především to, že je dostupný v 5 odstínech, díky tomu si vybere snad každá. Má lehkou konzistenci, spíše tekutou než krémovou. Vážně dobře kryje a hydratuje. Má pleť je po něm jemnější.


Já mám druhý nejsvětlejší odstín Shell a je pěkně světlý, na moji pleť jako dělaný. S pletí krásně splyne, což se mi s make-upy nestává. Dobře se roztírá. Krytí je takové střední, pokud máte nějaký pupínek, budete potřebovat korektor. Na pleti vypadá přirozeně. I výdrž je velmi dobrá, s jedním přepudrováním  bez problému 8 hodin. A co víc má pleť nevypadá tak unaveně, jako bych skutečně spala osm hodin a ne jen čtyři.
 Já ho aplikuji  na denní hydratační krém a mírně ho přepudrovávám. Přestala jsem používat klasický make-up, protože s tím jsem měla pocit masky, který teď nemám.

  
    Shrnutí:

·         Řidší konzistence, než make –up, velice dobře se roztírá
·         Nemastný, nevysušuje a nestahuje pokožku
·         Krytí je rovnoměrné
·         U neproblematické pleti není třeba použít další korektor
·         5 odstínů
·         Hydratuje
·         Vyhlazuje

  

3 komentáře:

  1. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taky to nesnáším, když ráno nestíhám, ale poslední dobou se snažím chodit spát dřív a naprosto omezovat facebook. Byla jsem na něm strašně závislá a dá se říct, že jsem s ním usínala i vstávala. Děsnéééé. Teď chodím do postele bez mobilu, usínám dřív, spím déle do krásy a probouzení mi nedělá problém. To už potom ani moc těch líčidel není třeba, protože pleť po skvělém spánku vypadá dobře. Jinak co se týče toho BB krému, zatím se mi žádný ještě nedostal do rukou, ale tenhle by stál za vyzkoušení ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Prosim Vás da sa este niekde zohnat?mala by som zaujem

    OdpovědětVymazat