čtvrtek 24. října 2013

Wishlist autumn/winter

Miluji podzim a docela si rozumím i se zimou. S čím si přestávám rozumět je můj šatník, chce to změnu… 
Untitled #29
       1. Černé jezdecké kozačky- vlastním celkem 5 párů kozaček, ale všechny hnědé, ale      moje averze proti černé začíná ustupovat a stejně hodí se ke všemu!
2.    Termoska- to je skvělá věc nejenže v zimě zahřeje ruce, dobře vypadá, ale hlavně ukrývá pro mě po ránu tu nejcennější tekutinu- silnou černou kávu.
3.    Knihy- za ty stejně utrácím nejraději, plánuji, že se moje knihovna rozroste o Infermo od Browna, Prázdné místo od Rowlingové, Muže, kteří nenávidí ženy od Stiega…nakonec za ně utratím peněz nejvíc, ale když podzim a zima je jako stvořená pro čtení.
4.    Úzké jeansy- těch mám nedostatek.
5.    Sukně do A- ráda nosím sukně, zvláště v zimě, ale vyloženě,,zimních“sukní mám málo a když už tak obsáhlé-příliš na tělo a to chce změnu.
6.    Teplý vzorovaný svetr HM – netřeba komentovat J.
7.    Podzimní boty- Když já si s těmi mými kozačkami tak rozuměla, láska na první pohled to byla, ale nic není věčné a nám to začalo skřípat. Jako děvče přelétavé pokukuji po nových šněrovacích, se kterými budu chodit listím.
8.    Zimní hnědý kabát- trvám na tomhle typu zapínání, velkých kapsách a světle hnědé barvě. A vůbec tenhle z Oasis bude můj!

2 komentáře:

  1. Sukně do A, svetr, podzimní boty...A KNIHY! Mluvíš/píšeš mi z duše.).

    OdpovědětVymazat
  2. Knihy. Za tie tiež utracam najviac. No čo už s nami, inteligentmi? Haha, žartujem. Výber schvaľujem, tiež sa na nich chystám, okrem Browna, toho už mám prečítaneho :)

    OdpovědětVymazat