pondělí 17. března 2014

Hranice Infantilnosti


  • Nejsem člověk, co by se chlubil novými věcmi, ale touhle kabelkou musím, nejen že je prostě eňo ňuňo, ale toužím po takové už přes tři roky. A mám ji. Třikrát hurá.

  • Jsem asi mírně infantilní. Jsem zjistila. Desky mám s kravičkami, vodu si napouštím do soví láhve, z recese píšu chlupatou propiskou s pejskem.

  • Víte, že nosím brýle? A víte, že mě šíleně vytáčí? V jednom kuse je otírám, hledám, odmlžuji a nadávám na ně. Občas nosím čočky, ale z nich mě pálí oči. A mám kamarádku, která nosí brýle jen tak, no pardon má čtvrt dioptrie. To mu říkám alibismus.
  • Nejraději píšu do květinkovaných a pejskovaných sešitů. Fyziku, chemii a seminář.
  • Přiznávám, že můj diář je trochu nuda, ale zato si do něj při zkoušení (někoho jiného, když mně zrovna vyšla karma) kreslím.
  • Na kosmetiku nejsem, nevím, kdy přijde na trh nový CC krém ani, jestli je lepší řasenka od Rimelu nebo Maybelline. Za to vím, kdy vyjde kniha, na kterou se těším a kdy bude výstava, na kterou chci jít. Proto v kabelce natahám zbytečnosti – jen balzám na rty Helle, který vřele doporučuji a antibakteriální gel.
  • Nejdokonalejší pouzdro. Na taháky. Tak!
  • A peněženka je jen tak do počtu, protože je věčně prázdná. Svačina snězená a klíče už zas nemůžu najít. Počkat, kde mám zase brýle?

Promiňte mi to, ale dneska si to prostě můžu dovolit. Tak tady jedna opička. 


A co nosíte v kabelce vy?


7 komentářů:

  1. Ta opička je neskutečná!:) snad nic roztomilejšího jsem ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Trocha té infantilnosti je potřeba! ;) Mimochodem, skvělé brýle.
    Co se školních sešitů týče, píšu všechno na papír a zakládám do velké slohy, protože jsem už dávno neměla v sešitech takový pořádek, jaký bych chtěla. ^^ Ještě ulovit nějakou kabelku, která by splňovala mé náročné, běžné i školní, požadavky. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, na takové maličkosti jsem také "ujetá" :-) :-D
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka je moc hezká! :) Taky mám ve skříňce plno deníčků s různými motivy. Zbožňuju to! :3
    Jinak brýle mám též, ale nosím spíš čočky. Z brýlí mě bolí hlava. :D Navíc mám na jednom oku 4 dioptrie a na druhém 3. -_-
    A co mám v kabelce? Nic moc užitečného, je tam hlavně bordel! -_- :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nedala by si si na blog svoj email?

    OdpovědětVymazat
  6. Kamarádka pořád zoufá, že by chtěla brýle aspoň na čtení a nechápe, proč já na ty své nadávám, přece to vypadá tak chytře! :D
    Jinak - i na VŠ si stále zapisuji perem do sešitů s kočičkou, kupuju si pohledy a sešity od pastelkové víly, čtu pohádky a nestydím se za to, diář mám s Malým princem a mám v něm spoustu hloupůstek. Na kosmetiku taky moc nejsem, sleduji knihy a výstavy, stejně jako ty. Infantilní lidi jsou na světě potřeba :)

    OdpovědětVymazat