čtvrtek 27. března 2014

Pudr cukr a zmrzlina

Mám ve skříni plno věcí, co nenosím. Nejsou mi malé nebo velké, nebyl by to můj styl a pak bych se necítila dobře (ať žijí výprodeje!). Znáte to, když máte půlku skříně ,,cizího člověka“?

Podobně to bylo s touhle bundou, kterou jsem nikdy nenosila, znovu objevila a docela se mi zamlouvá (a taky jako jediná věc se mi hodí ke kabelce) a růžovou halenkou, ale když už je to jaro…

Ještě něco…nemám ráda jaro. Vážně. Nikdy nevím co si obléct, ráno skoro mrzne odpoledne je to zase na triko, alespoň, že se už konečně prodává točená zmrzlina.








A co Vy ráno u skříně?

9 komentářů:

  1. Niki, nejsi v tom sama, taky mám půlku skříně cizího člověka. A jarní počasí se mému šatníku taky nelíbí, protože ráno bych se nabalila a odpoledne nesu kabát s šátkem v ruce. :/ Pokud se ale nebavíme o oblečení, mám jaro ráda. :)
    Mimochodem - na fotkách ti to strašně sluší! A máš krásný balerínky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To moc dobře znám:) každopádně ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rána u skříně, pokud nemám něco vymyšleno předem, bývají většinou tragická. Pokud stíhám, tak se třeba i třikrát převlékám, než se mi něco líbí. Navíc mi připadá, že i přes stálé nákupy ve skříni nic nemám (zvláště topy. :D).
    Bundička má pěknou barvu, sluší ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, krásná a štíhlounká.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, a máš nádherné vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem měla stejný problém s šatníkem, ale díky votočvohoz jsem ho vyřešila :)) Outfit je moc hezký!
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  7. Jo s těmi věcmi to znám. Tam, kde jsem byla doma, jsem měla obrovskou šatní skříň, takže mi to nevadilo. Otec často nadával, že si pořád kupuju oblečení, přitom mám plnou skříň. Nechápe to. :D Až potom, co jsem šla pryč, jsem byla přinucena tři čtvrtě těch věcí vyhodit. Bylo mi to líto, ale bylo to osvěžující! :)
    Jinak jaro taky zrovna dvakrát nemusím. Ze stejného důvodu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. mám to tak stejně, ve skříni mám tolik věcí, které jsem si koupila, měla jednou na sobě a pak jsem si uvědomila, že to není nic pro mě.
    halenka i bunda se mi líbí, sluší ti to:)

    OdpovědětVymazat