úterý 8. dubna 2014

Odi et amo

Víte, mám s džínovinou trochu podivný vztah, buď ji nenávidím, nebo miluji. Nic mezi tím není. V málokterých džínsech se cítím dobře a padnou. To už ani nemluvě o bundách, sukních a nedej bože šatech.

Ještě před nedávnem by mě projel mráz po zádech a udělalo se mdlo, kdyby mě někdo řekl, že je budu nosit ( stejně jako k legíny, ale k těm se nedopracuji nikdy!).  Tyhle šaty mám už dlouho, tuším, že jsem je nosila už v osmé třídě. Jsou celé džínové. Našla jsem je u šicího stroje a líbí se mi. Občas není na škodu si zabalancovat na hranici módního pekla, rušit své zažité konvence.






16 komentářů:

  1. Opravdu pěkně zkombinované, něco takového bych si dokázala představit i na sobě :) Chtěla bych tě také pozvat do mé první giveaway http://beauty-an.blogspot.cz/2014/03/giveaway-slevove-kupony-do-eshopu.html Budu ráda, když se zúčastníš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty džínový šaty jsou super, celkově ti ten outfit moc sluší.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc povedený outfit :)) Já to mám podobně s džínovýma bundama-ještě před rokem jsem je neměla ráda a teď je zbožňuju :D Ale riflové šaty a sukně miluju odjakživa :) K*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, děkuji. Tak k džínovým bundám jsem se ještě nedopracovala, třeba někdy :)

      Vymazat
  4. náhodou jsou ty šaty úžasný, moc se mi líbí :))

    OdpovědětVymazat
  5. mne sa to fakt velmi paci!
    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o super nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší. Já osobně džínovinu naprosto zbožňuju. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tery, díky za pochvalu, já to mám s džínovinou trochu komplikované :)

      Vymazat
  7. Tato kombinace je ale moc povedená. Šaty mají zajímavé zdobení-

    OdpovědětVymazat