sobota 18. června 2011

My summer shopping dream

Patří vám velká omluva, poslední dobu jsem blog dost zanedbávala. Znáte to konec školního roku, brigáda a to hezké počasí vás nenechá chvilku doma. Vím, že to slibuju víc než často, ale snad se to změní a budu jsem přidávat častěji.

Desátého mě dojde výplata, nebude to žádný terno, žádná částka s které by mě spadla čelist, ale aspoň něco. Přemýšlela jsem co si za to koupím.  
No a tady je pár nápadů:


  1. královsky modré šaty, spořádaně květinové-
asi jste si všimly, jak se většina obchodů proměnila v louku. Nevím jak vy, ale já tomuto vzoru fandím,pořád lepší než loňský ,,gepard“.

  1. Bílé sako-
        Označuji se za velkého milovníka sak, i když jsem hrdým vlastníkem jen tří J.       Nemám žádné bílé, ale šíleně ho potřebuji, i když budu pořád špinavá jako prase, no přece se znám.

  1. ,,studentský“ kardigan – miluji všelijaké svetry, svetříky, kardigany. Mikiny nosím jen s nutnosti. A tento kousek by dostal v mém šatníku čestné místo.

  1. tmavé, rovné jeansy – jelikož nejsem žádné vyžlátko a vím, že tyto rifle by mě alespoň trošku protáhly nohy a tím pádem zeštíhlely, je životně potřebuji. Ale také vím jak je těžké nějaké takové objevit.

  1. gladiátorky- minulé léto mě takové boty přišly strašné, ale když se něco týká módy umím rychle změnit názor.

  1. tak trochu balónková sukně- v létě se všeho nejraději nosím sukně nebo šaty. A proš taky ne? Celý podzim a zimu jsem zachumlaná v kalhotek tak tuto změnu s radostí uvítám. No není ta sukně nádherná?

  1. modro- volánková košile- nemám ráda trička s různými potisky a proto nosím většinou jednobarevné, ale jako člověk náladový mám občas chuť na změnu a to pak nosím košile. A tuto mám v oku už dlouho.

  1. námořnické šaty- to snad nepotřebuje ani komentář J

  1. boty na platformě- jsem docela malá a boty na podpatku mě přidájí pár centimetrů, člověk která je vymyslel by měl dostat Nobelovu cenu. Nejsme mu snad všechy vděčné? Na klasickém podpatku mě po chvíli upadávají nohy, ale zato platforma mě vyhovuje.

  1.  kraťase- já je prostě potřebuji a to rychle

  1. plátěné velbloudí kalhoty- myslím, že tento střih ze mě udělá tlustší , ale zato musí být naprosto pohodlné.


Nejspíš na všechny tyto věci peníze nesplaším. Tak pokud se najde nějaká dobrá duše co by mě chtěla přispět, napište. Pošlu vám čísl

4 komentáře:

  1. moc se mi líbí ten cardigan:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. jednoznačně gladiátorky, já jsem si je šíleně oblíbila:-) skvěle vypadají a jsou uplně skvěle pohodlné :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty ala námořník a ty platformy ♥

    http://ccowhouse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. skvělý výběr! líbí se mi jak to všechno k sobě nádherně ladí :)

    OdpovědětVymazat