neděle 1. ledna 2012

Předsevzetí

Rok 2011 byl pro mě těžkým rokem, dalo by se říct, že takovou zkouškou co všechno ustojím. Ztratila jsem kamarádku, zjistila jsem, že 2 roky žiji ve lži, zvládla napadení, úspěšně udělala  přímačky, chodila jsem na  první brigádu. Poslední měsíce byli obzvlášť těžké. Až na pár škrábanců jsem rok 2011 ustála. A jsem za to na sebe pyšná, protože to nebyl vůbec hezký rok, ale na druhou stranu jsem zase poznala nové lidi a kdo je můj opravdový kamarád.
Jaký byl váš rok? Doufám, že se vám dařilo a splnili se vám všechna vaše předsevzetí , že to byl pro vás šťastný rok. To samé bych vám přála i do magického roku 2012, ať se vám všechno povede a pořádně si ho užijte. Žijeme přece jen jednou!

Každý rok si dávám několik předsevzetí, ale málo kdy je dodržím, proto jsem se rozhodla, že letos to udělám jinak. Dám je sem. To bude pro mě velká motivace je splnit.



Více číst
Moc ráda čtu, líbí se mi, že si všechno dobarvuji sama v hlavě. Musím přečíst za rok 50 knih v tom, ale není takový problém jako si na ně najít čas.







Více se učit
K tomu bych také mohla připojit, že se chci  zbavit svojí šílené lenosti, ale koho občas nepřepadne ? J Přestanu se flákat a odsouvat učení na potom, teda snad J



Omezit notebook
Na rovinu píšu, že se mě tohle předsevzetí bude plnit těžce, ale nemůžu u něj věčně sedět, omezím to na hodinku někdy dvě.



Udělat lidi na kterých mi záleží šťastnými




A konečně začít na plno žít
Všechny problémy a  trápení  nechat ve starém roce a tento si pořádně užít.



Jaké máte předsevzetí Vy?


6 komentářů:

  1. Tak nech sa ti podarí dodržať ich. Myslím že máme 3 dosť podobné až podobné predsavzatia. Viac sa učiť, obmedziť počítač, a "obdarúvať úsmevom" :) inak predsavzatí mám 10 ale poväčšine sú banálne. a netradičné, teda ako ktoré... tak len tak do toho..

    OdpovědětVymazat
  2. já si raději žádné předsevzetí dávat nebudu, poruším je:D přeji krásný rok 2012:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si předsevzetí nedávám, ani nehodnotím rok starý. Tak nějak beru život ze dne na den takový jaký je. Ale předsevzetí sis vybrala hezká..tak šup šup a plnit je:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tenhle rok měla taky hodně těžký, nechci se k němu ani vracet a chci taky začít naplno žít :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to omezení notebooku není špatný bod, z toho bych si taky měla něco vzít...

    OdpovědětVymazat