pondělí 5. března 2012

Be inspired Taylor Swift

Jednou jsem napsala článek o múzách, konkrétněji o módních múzách. Všichni umělci mají nějakou múzu a módní blázni nejsou o nic menší umělci, jen si říkáme jinak.
Rozhodla jsem se pro menší seriál ( vlastně seriálů mám záloze hned několik).
Módní múzy, krásné jméno, že? A nemusím vůbec psát co bude jeho obsahem, moje čtenářky jsou chytré a dovtípí se.

 Dneska si vezmu na mušku country zpěvačku Taylor Swift. Osobně se mi její hudba moc nelíbí, ale každý její nový klip poctivě zkouknu a někdy i několikrát. Řeknu vám, že málo kdo má tak dobré klipy jako ona, naposledy jsem viděla Mine a moc se mi líbil.

Ještě více než její klipy se mi líbí její styl. Je něžný a dívčí, jindy zase ženský nebo proklatě pohodlný. A ani se nezdá, že by za tím stála armáda stylistů. Kdyby se tak oblékalo víc žen, ulice měst by byli zase o něco krásnější.




Jsem docela velká milovnice sukní i když teď v zimě převažuje hlavně praktičnost a nad módou. O to víc se těším na jarní dny, plné slunečních paprsku až jednu po druhé začnu s té tmavé skříně vysvobozovat.
Sukně Taylor se mi líbí moc, ona si s nimi umí hrát. Jsou rozevláté a něžné, nikde ne vulgárně krátké ani puritánsky dlouhé. Zvlášť povedená je modro-bílá sukně s bílou košilí. Červená sukně s námořnickým trikem také neurazí, ale spíše nadchne. Nejvíce jsem ,,achala“ u fotky poslední. Líbí se mi ten nenucený styl.






Ne vždycky máme náladu na rozevláté sukně, šaty a podpatky. Nebo nám to naše zeměpisné šířky nechtějí dovolit, tak či onak, občas je dobré pro menší pohodlnou změnu.



Tady pořád nemůžu pobrat proč fialové balerínky.

Představte si éterickou blondýnku s lokýnky, jak brázdí ulice Los Angles a přítomným pánům motá hlavy a pak jsi představte Niki za monitorem ( v pyžamu) jak také slintá, ale ne kvůli dlouhonohé blondýně, ale kvůli jejím šatům. A chce je, všechny a kdo jí je sežene dostane lízatko.












A teď přeskočíme do vyššího levelu, rovnou na červený koberec.



10 komentářů:

  1. Taylor Swift je rozhodně kočka a já mám ráda i její hudbu, je jemná a plná emocí, ráda ji čas od času poslouchám.
    ten outfit s modrou košilí nechápu celý, vůbec se mi to nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty troje poslední šaty jsou dokonalý! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Já nemám ráda její hudbu a klip jsem viděla jen jeden ale baba je to krásná, mám pocit že by mohla být i inteligentní, nějak to z ní vyzařuje :) a oblíkat se umí, nic nepřehání přitom je elegantní

    OdpovědětVymazat
  4. Niki, jůha, ty máš super blog. Jsem ráda, že jsem díky tvému komentáři u mě objevila. Celý to tu ještě pořádně prošmejdím ;-). Follow! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Ta má tak úúžasné šaty

    http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Taylor není sice má úplně oblíbená zpěvačka, i když občas si ji poslechnu..

    Zato je ale nádherná, líbí se mi hlavně v sukýnkách a šatičkách, brala bych všechno včetně jejích krásných vlasů (jen prosím odstín svých vlasů). :)

    Tenhle seriál je bezva nápad. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jo příjdemi fajn má vždy takový roztomilí dívčí styl..

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Já její písničky ráda nemám, ale styl má úžasný. Vždycky vypadá skvěle!! Jsem tvůj nový follower:)

    OdpovědětVymazat
  9. Má skvělé vlásky..jsem tvá členka :**

    OdpovědětVymazat
  10. Taylor je prostě dokonalá ! .) ..zvlášť některé její šaty <3

    OdpovědětVymazat