úterý 24. dubna 2012

S kotvou na břiše

Stímto blogem jsem měla velké plány. Velké fashion plány, ale nakonec se to zvrhlo tímto směrem a nemyslím si, že je to zase tak zlé. Fashion blogů je jako hub po dešti, ale to neznamená, že mezi nimi nejsou perly, jsou a překvapivě to není Lucy z ,,A Cup of style“, která je velmi oblíbená, alespoň  z mého pohledu.
Ostatně by měl být vědní obor, který by se zabýval tím, který blog do této kategorie spadá a který už ne. Musím být snad vyfocena s kávou ze Starbucksu s Elle v ruce, nejlépe v saku od Marni a kabelkou z HMka, doplněné o boty z Assosu? Na některých blogech je to jak přes kopírák. Já hledám něco jiného osobnost, příběhy ze života a styl, co je v něčem jiný než 50 dalších blogů.

Zas jsem odbočila, od toho co jsem měla v plánu. Asi už víte, že i já patřím mezi módní fanatiky i když teď zažívám menší krizi a módní policie by mě pro jistotu zastřelila. Po dlouhém rozhodování, doplněné třemi kávami ( říkala jsem už, že jsem závislá na kávě?), jsem se rozhodla zveřejnit fotky s mým mírně přiblblým výrazem ( upřímně doufám, že se tak tvářím jen na fotkách), otřesnou kvalitou a kotvou na břiše, protože s kotvou na břiše je vám hej J

  






5 komentářů:

  1. bezva, tričko s kotvou je moc pěkné - osobité. je fakt, že Cup Of Style a další podobné blogy mě taky nijak neberou, raději mám tu originalitu bez Marniho a kelímků ze Starbucks. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tvoje poznámka o stereotypu blogerek byla vážně trefná, jako bych ji psala já sama. občas mě to štve, jak někteří jsou velmi ,,originální" a řídí se dle aktuálních trendů. není to už trochu nuda?:)

    OdpovědětVymazat
  3. Upřímně, jsem moc ráda, že nejsi ta starbucsová slečna ;) :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Niki.
    Ráa bych Ti dala ocenění..Více u mě na blogu?:-)
    Měj se moc hezky
    Brigit

    OdpovědětVymazat
  5. s fashion blogama máš naprostou pravdu...tričko je super a máš moc pěkný botky =) jinak u mě na blogu probíhá giveaway, tak budu ráda, když se zapojíš ;)

    OdpovědětVymazat