pondělí 2. července 2012

summer wishlist

     
Nikdy jsem neměla moc ráda léto je na mě moc horko, nikdy se neopálím a za chvíli nemám co dělat,ale na tyhle prázdniny se těším a nenechám si je ničím zkazit.
V každém ročním období si sestavuji seznam, toho co si na následující sezonu musím koupit, ale ta věc se opotřebuje nebo vyjde z módy. A mě nic nezůstane a proto jsem se rozhodla, že letos to udělám jinak. Nebudu si sepisovat seznamy pastelových vílích šatů, ale toho co chci za tyto prázdniny zažít.
A co to bude:

                      Přání první
                Tanec v dešti

O tohle sním už od dětství, kdy jsem to viděla v nějaké kreslené pohádce. Jen si to představte:
Je teplá letní noc a Vy jdete na procházku s někým koho máte rády, na cestu vám svítí měsíc nejlépe v úplňku ( doufejte, že váš milý není vlkodlak). Je vám krásně, že se chcete skoro vznášet a v tom začne lehce pršet. K tanci vám nebude hrát, žádný kýčovitý ploužák, ale cvrčci. Jsme ženy praktické, tak se předtím našplícháme repelentem J



                        Přání druhé
                        Užít si rána

Nesnáším všední rána ( ze všeho nejvíc pondělní), všechno je tak uspěchané, piji litry kávy a běhám po bytě sem a tam.
Tyto prázdniny si rána udělám hezká, už nebudu vstávat v poledne jako loni.  Nebude mě budit nepříjemný zvuk bodíku, ale ptáci co hnízdí na stromě co roste vedle mého okna a bzučení včel. Přivstanu si a budu se bosá procházet v ranní rose a jíst maliny. Vychutnám si tak každý nový den.



                                  Přání třetí
                   Budu chodit na koupaliště



Vykašlu se na to, že v plavkách vypadám jako vorvaň a že tam budu potkávat známé, které potkávat nechci, vykašlu se na to, že jsem přibrala ( ve vodě to nikdo stejně nepozná). A konečně se naučím skákat šipku.



                        Přání čtvrté
                        Pojedu do zoo

Mám hrozně ráda zoo, nejvíc mě baví zvířata s latinské Ameriky,surikaty a rybičky. Budu tam celý den a projdu si ji víckrát, na oběd si dám hranolky a koním vezmu jablka.






Přání páté
Jezdit na koni

A žádné výmluvy, že je moc horko nebo že se mi nechce. Miluji ježdění na koni. Z koňského sedla, že úplně jiný pohled na svět, hezčí nebo je to tím, že si na ježdění neberu brýle


5 komentářů:

  1. krásná přání, působíš na mě tak étericky, zasněně:)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkná přání, ať ti vyjdou všechna :)

    OdpovědětVymazat
  3. tohle je aspoň hezky udělaný "višlist" ;) tak ať se ti vše splní!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká přání a máš k tomu krásné obrázky.

    OdpovědětVymazat
  5. krásná přání, taková jednoduchá na splnění, ale udělají velkou radost! :)

    OdpovědětVymazat