neděle 31. března 2013

Být či nebýt sexy?


Musím pořád přemýšlet, co se od dob Brigitte Bardot a Marilyn Monroe tak změnilo. Kdy byl sex symbol, opravdovým symbolem krásy a nenucené smyslnosti. Podle mého kamaráda těmto divám padal svět k nohám kvůli tajemství, co z nich vyzařovalo. Žasl by snad svět nad zvednutými šaty Monroe, kdyby ji před tím viděl pobíhat v ultrakrátké minisukni? To sotva.


  Není to tak dlouhou, co jsem se zase jednou večer dostala do města. Nutno podotknout, že jsem se nacházela poblíž diskotéky. Nikde se nevidí taková koncentrace pseudosexy koček než na diskotékách kolem desáté. Odbarvené vlasy - do bíla, šílená vrstva řasenky, že řasy vypadají jako pavoučí nožičky, jehly a jakýsi pruh látky – asi sukně, není žádnou výjimkou. To, že na botách slečna neumí chodit, v lepším případě jí leze ramínko od podprsenky ( horší si jistě domyslíte) jí v ničem nebrání nahánět kluky jakou lovnou zvěř.

Třebaže se najdou tací, kterým se takové slečny zamlouvají,protože žádnou práci s nimi nemají, žádné dobývání, žádné lichotky. Na co taky plýtvat energii a čas, když taková mu padne k nohám sama ke všemu svolná? S takovými ženami mám společný jen menstruační cyklus, i když při jejich životosprávě ani to ne.

Stačí, když si otevřete průměrný ženský magazín, spolehlivě v něm najdete článek -Jak vypadat sexy, jak být sexy aby muži šíleli a hromadně padali do mdlob. Ale proboha proč?

 Nikdy jsem po tom netoužila a nikdy toužit nezačnu. Dávám přednost rafinovanosti a nenucenosti, kouzlo je to prosté. Něco ukázat a zbytek schovat, v tom je celé tajemství. Otázkou zůstává jestli to na muže ještě zabírá. 

16 komentářů:

  1. Nezbývá než doufat, že ano :). Moc pěkný, pravdivý článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Takové slečinky jsou dobré s prominutím na lehký "šuk" ale na vztah si je žádný kluk nevybere, jediné absolutní vypatlanec, "bitch", kam se podíváš, u nás je to snad každém roku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výstižněji bych to nenapsala :). U nás jsou také všude, úplně se s nimi roztrhl pytel.

      Vymazat
  3. Uplně pravdivě si to napsala!:) Takových holek jsem viděla už dost.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za to, že ještě existuje člověk, který se nad takovými věcmi pozastaví! :) Smutné na tom ale je, že jakmile vidím takovou "dívku", hodím ji automaticky do složky Děvky, protože prostě neumím na takových lidech najít kousek jejich osobnosti a neumím si představit, jak budou vypadat třeba za dvacet let. Všechny mi přijdou stejné, stejně ztracené a stejně vymyté. Ale to je to, že nemůžu vědět, jaké doopravdy jsou a jak se dostaly do těch příšerně krátkých šatů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že je takových lidí víc co se pozastaví i na jiných jevech společnosti.
      Já si takové ,,dívky" stejně značkuji- vypadají tak a ve většině případů se tak i chovají. Stejně jako ty my přijdou stejné jako přes kopírák. Je mi jich vlastně líto.

      Vymazat
  5. Já myslím, že to stále zabírá a ještě dlouho bude ;)

    OdpovědětVymazat
  6. SKVĚLÝ ČLÁNEK :-) očividně máme na problém stejný názor :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Poznám chalanov, ktorým sa podobné baby páčia, ale je ich málo (našťastie;)
    Myslím, že stále vyhráva prirodzenosť.
    a ešte k tým odfarbeným vlasom som si predstavila žlto-hnedé solárkové opálenie, veľmi prirodzené najmä teraz, keď je zima :D

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní článek! Celý život obdivuji minulá léta, smysl pro eleganci, cit pro dobrý vkus a důstojnost.. To co se předvádí teď je opravdu zarážející, nejvíc mě pobavilo to s tou podprsenkou, ihned jsem si vzpomněla na spolužačku, které jsem řekla "Spadl ti výstřih, leze ti podprsenka" a dočkala jsem se reakce "Ale to tak má být" .. je to vážně smutné :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nevím, proč by měly dívky chtít, aby muže zaujaly podle toho, co je na nich nepřirozené a vytvořené za hodinu u zrcadla, co zmizí nad ránem... ale je to asi fakt boj a tohle šperkování je bojové maskování :)

    OdpovědětVymazat