pondělí 27. května 2013

Běhám. Vážně...


Začala jsem běhat. Jo, už zase.  Každý podvečer na hodinu, když uteče pes tak i na dvě. Dokonce mám běžecké boty už ne conversky a sportovní bundu, ale mp3 v podprsence, přiznávám, že to musím doladit a nejen to.

·         Měla jsem romantickou představu o běhání v dešti, po uběhnutém kilometru mě to přešlo. V botách voda, bunda se dá ždímat, oči štípají od řasenky a pes v někde v p*deli.
·         Kamarád mi volal, co to dělám, jestli to u čeho vypadám, jako mentálně retardovaná je vážně běh.
·         Můj pes si mě plete s lovnou zvěří.
·         Mám úžasnou aplikaci od Nike na cvičení po běhu nejen, že druhý den nemůžu chodit, babička se jde dívat co se tam děje, proč skáče celý barák a proč Corty na mě štěká a snaží se mě znehybnit. Myslí to se mnou dobře. Nejspíš se domnívá, že jsem se zbláznila a že si můžu ublížit.
·         Hrozně se bojím těch běžecký kalhot, kdo je sakra vymyslel tak upnuté.
·         Je mi hrozně trapně když potkám jiného běžce, známého, který mě hlásí, že běžel už 6 km, ale není tak zpocený, udýchaný a červený v obličeji jako já po 2 km.
·         Dvakrát tak dlouho dobu co běžím, musím odpočívat, takže se to pěkně protahuje.
·         Běhám, abych zhubla stehna, ale ty jsou pořád stejné za to mě narostly lýtka, vypadám pak jako oholený fotbalista.


4 komentáře:

  1. jako oholený fotbalista :D při běhu si vždycky připadám jako debil (červená, uřícená, zpocená), proto si hledám jiné formy sportovního vyžití, tak hodně štěstí ;) :D

    OdpovědětVymazat
  2. :D náhodou, mně se třeba vypracované lýtka líbí :D jde potom vidět, že něco děláš :D .... co že to máš vlastně za psíka? :D

    Ale je super, že i přes tady toto stále běháš, já se k tomu asi nikdy nedokopu.

    OdpovědětVymazat
  3. Minulé léto jsem se rozhodla, že budu běhat ... noo byla jsem 3x :D

    OdpovědětVymazat
  4. :D oholený fotbalista. taky se na běh chystám, ale snad to nedopadne takhle. nebo možná jo, aby mi věřili, že fakt něco dělám. :D :)

    OdpovědětVymazat