sobota 11. února 2012

28

Je jedno číslo které v mém životě hraje důležitou roli, je to číslo mého narození. Moje šťastné číslo. A číslo mým čtenářů.
Ani nevím co mě k tomuto vedlo, ale rozhodla jsem se, že když už j vás tolik chtělo by to nějaký slavnostní článek. Jenže mě nic nenapadlo. Tak tu máte 28 nezajímavých zajímavostí o mojí maličkosti.


1. Dlouho, opravdu hodně dlouho jsem se nemohla smířit s tím, že moje škola není v Bradavicích, nemůžu se procházet těmi kamennými chodbami, nasávat vědomost v té úžasné knihovně, rozčilovat se nad měnícími se schody a každé ráno se oblékat do Nebervírské uniformy.

2. Nesnáším špičaté boty. Vůbec se mě nelíbí a přijdou mě nepohodlné.

3. Miluji cestování. Jednou když se budu moc učit a vydělávat moc peněz. Objedu celý svět, možná dvakrát.

4. Jednou budu žít v Norsku nebo v Anglii.

5. Někdy dostanu šílenou chuť na kremžskou hořčici a to ji pak jím po velkých lžicích rovnou z kelímku

6. Jsem docela slepý člověk. Neobejdu se bez brýlí, vlastně ano obejdu když chci frajeřit, že vidím.

7. Nejím vepřové maso od doby kdy jsem si přečetla, že prasátka jsou na tom s inteligencí stejně jako pejsci. Nemohla bych se pak podívat Cortymu do tváře.

8. Jednou až budu bydlet v Anglii nebo v Norsku koupím si zakrslé prasátko a holé morče.

9. Často tvrdím, že nevěřím na nic co není vědecky podložené, ale má to jeden háček. Hrozně ráda si čtu svůj horoskop. Všechny svoje horoskopy a když se mi moc líbí dokonce si je vytisknu a schovám na čestné místo hned vedle deníku. Dělám ještě jednu šílenost s horoskopy, když se mi někdo líbí zjistím si jeho znamení a přečtu si všechny jeho horoskopy. Já vím je to divné.

10. Vůbec nemám ráda Česko, nic české

11. Sleduji politickou situaci a asi s toho budu mít brzo deprese.

12. Už od svých třinácti sbírám citáty a myslím, že mě tahle činnost zůstane až do důchodu. Miluji když si uvařím heřmánkový čaj, zachumlám se do deky a čtu časem ověřená moudra.

13. Vůbec si nemůžu vzpomenout jestli jsem vrátila do městské knihovny knihu včas. Po měsíci přečtení a bez upomínek. Ale asi ne.

14. Mým nejoblíbenějším seriálem jsou upíří deníky. Je mi jedno co si o něm všichni myslí, ano uznávám je to blbost co se líbí hlavně dvanáctiletým holkám, ale nad kým jiným bych ,,achala“ než nad Damonem Salvatorem?

15. Baví mě historie, ne já miluji historii. Přečetla jsem nespočet historických knic

16. Mým vzorem je Anna Boleinová a Coco Chanel.

17. Tohle o mě už asi víte, chtěla jsem se narodit jako muž. Nosila bych kravaty ,saka a strniště. Byla bych dokonalým gentlemanem a holky by po mě letěli, ale nejspíš bych byla gay.

18.Nesnáším brambory, snesu je jen v hranolkách a bramborové kaši.

19. Nic mě nerozčílí tolik jako oranžová barva, dlouhé stahování filmů nebo pondělní rána.

20. Poslouchám hip hop. Když jsem unavená nebo chci odpočívat Enyu a Andrea Bocelliho. Zrovna teď se nacházím v období kdy se mi líbí italská opera.

21. Rodina o mě říká, že jsem hrozně náladová, ale já si to nemyslím. Jsem hodně tvrdohlavá a někdy dělám pravý opak toho co mě řeknou, že mám udělat.



22. Ve svých 13 jsem napsala pět básní, šestá je nedokončená. Všechny jsem psala růžově a žádná z nich se nerýmuje.

23. Když jsme u té poezie, mým nejoblíbenějším básníkem je Jiří Wolker.

24. Občas mě přijde, že jsem snad jediná blogerka na světe která nemá nic od Lush, Elf, z Asosu a nikdy nepila kávu ze Starbucks. A víte co? Žiju taky J

25. Devět let jsem chodila do výtvary, rok do baletu, dva roky do sboru a jezdectví. Pak se zjistilo, že vůbec neumím zpívat a jsem hrozné dřevo na pohyb. Malovat mě baví pořád i když se už tolik tomu nevěnuji.

26. Před tímto blogem jsem měla jeden děsně růžový s nejšílenější přezdívkou jakou jsem si mohla vymyslet. Je mi trapně, jen když si na něj vzpomenu.

27. Mám nejlepšího psa ne světe, ale je trochu divný. Bojí se koček, rád se obléká do psích oblečků, ale pokud se mu někdo směje je uražený a smutný.

28. Když nikdo není doma povídám si se svým psem, vlastně je asi jediná bytost na světě co zná všechna moje tajemství.


12 komentářů:

  1. máme celkem hodně společného:)

    OdpovědětVymazat
  2. špičatý boty jsou vážně ošklivé =D, já si taky píšu do takovýho bloku citáty a všelijaké moudra, taky sleduju upíří deníky a to je mi skoro 19 =D s 24 jsem na tom stejně =D, já mám kočku a taky si s ní běžně povídám ;) a jen bych upozornila, že čtenářů už je 29 =) asi jsem ti tu 28 zkazila...=D

    OdpovědětVymazat
  3. tu 24. máme společnou!!:D jsem ráda že nejsem sama :D ..ten pejsek je roztomilý:)

    OdpovědětVymazat
  4. Divím se kolik toho mám sváma společného, to bych ani nečekala :)
    Izzi děkuji za sledovanost

    OdpovědětVymazat
  5. Na tvém blogu jsem poprvé, takže tento článek se mi teďka vážně hodí :) Se spoustou věcí jsme na tom stejně, jako třeba s tou Anglií, Upířími Deníky, povídáním se zvářaty a špičatými boty a tak dále.. :) Jinak čtenářů už máš 30! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně souhlasím s bodem č. 24 :D. A upřímně, nijak zvlášť mě to nežere.

    OdpovědětVymazat
  7. 14, máme stejnou a to mi není už dávno 12 :D !

    OdpovědětVymazat
  8. Norsko je krásná zem,taky nemám ráda Česko :/
    hezký článek i blog :)

    OdpovědětVymazat
  9. Norsko je super!!!
    Moc super článeček!!!

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. vypadá to, že máme hodně společného, třeba s tím předchozím růožvým blogem nebo nevlastnictvím něčeho z Lush. :D

    pěkný nápad na článek. ;)

    OdpovědětVymazat