neděle 5. února 2012

Diagnóza

Milá paní doktorko,
Mám velký problém. Snad zdravotní. Mám několik těžkých příznaků, jedné nevyléčitelné nemoci. Za život si ji projdou skoro všichni. Někteří se vyléčí, ale stejně už nezůstanou stejní. A jiný se s ní naučí žít a jsou moc šťastní, slaví podivné svátky a přiblble se usmívají. Někdy se okroužkují a uzavírají sliby, někdy se dokonce i rozmnoží. Je to šílené.  Začínám se bát, že jsem tuhle chorobu také chytla.
Popíšu vám moje příznaky…

Příznak první
Moje srdce mě může vyskočit z hrudníku, když ho vidím. Tak silně mě nebušilo ani po štafetách v osmé třídě a to byl teda běh. Slyším ho až v uších, bubnuje v hrudníku tak jako by mě chtělo utéct k němu  Musím pořád přemýšlet nad tím jestli nemám moc rychlí krevní oběh.

Příznak druhý
Jsem tak trochu pesimista, směji se jen když k tomu mám pořádný důvod.   Tak proč se sakra musím pořád usmívat jako nějaký idiot? A když ho vidím létají mi koutky podivně vysoko a nechtějí dolů. Už si toho musel všimnout.

Příznak třetí
Mám nebezpečný pocit, že mu  bezpečně můžu říct všechno. Kde je to moje ,, čím míň toho o mě lidi ví, tím lépe“. Kde je moje maska ledové královny?
Příznak čtvrtý
Moje sny dřív byli podivné nebo  se mi o kamarádech či o profesorce na biologii. Ale teď?  Je snad v každém mém snu. A hrozně mu to sluší. A když se probudím jsem zklamaná, že to byl jen sen.

Příznak pátý
Eminema, Majka Spirita, 50 centa krutě zanedbávám a místo nich poslouchám ploužáky opěvující lásku nebo krutou bolest z rozchodu.Líbí se mi italsky zpívaná hudba, protože italština je ten nejzamilovanější jazyk na světě a nejvíc se mi líbí píseň od Delirous- majesty, protože mi  ji poslal on.

Příznak šestý
Pokud jsem někdy v životě zírala na nějakou fotku a měla potřebu přiblblého úsměvu, byl na ní vyfocený přinejmenším polonahý nebo to byla fotka naší třídy a já měla zase zavřené oči.  Ale teď jeho fotku zírám podezřele často s ještě podezřelejším úsměvem. A žiju v domění, že pokud se na ni před spaním nepodívám neusnu.

Příznak sedmý
Když přijdu domů z rande ( pokud je to rande), tančím vítězný taneček ( pro nerozumící je samé skákání a šílený úsměv na rtech.
Příznak osmý
Jsem hrozně nesoustředěna a to si dovedete ,milá paní doktorko, představit co si pamatuju z hodin, když místo stavby virionu myslím na jeho něžné hnědé oči ,americký úsměv, na jeho vlnité vlasy a tón hlasu…

Příznak devátý
Jsem samotářka, mám ráda samotu. Ale klidně bych vyměnila všechno svoje oblečení za chvilku s ním a to už něco znamená. Nikdy jsem neměla ráda neděle, protože po nich bylo pondělí, ale teď se jich nemůžu dočkat, protože ho uvidím.

Příznak desátý
Asi jsem se někdy na Silvestra zbláznila, zanevřela na životní potřeby jako je hlad a spánek.

Paní doktorko, prosím pomozte. Nemám zatím lékařský titul, ale vím jaká je moje diagnóza.  Zamilovanost. A nebo mě nepomáhejte, protože jsem konečně šťastná.



6 komentářů:

  1. Bože, ten článek je úžasný! =))) Ať ti to výjde!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně napsané :-)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtí zúčastnit :-) http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. já se tedy radši přimlouvám za to NELÉČENÍ. :) užívej si to a buď šťastná, určitě si to zasloužíš. ;)

    a děkuji za milý komentář. mrzí mě, že jsme na tom stejně, já se mamce taky v mnoha věcech svěřím, babičce dokonce taky, ale jak říkáš, nemůžou vědět všechno.. bohužel, bohudík. čokoláda je lék na vše a já s Úžasňákem už se zase máme lépe, byla to jen přeháňka. ;) jinak o sebe bojujeme o 106, ale hlavně už to je něco přes 2 roky.. pohádka. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherně napsáno. Jsi úúžasná.. Láska je dar, nikdy na to nezapomeň.

    OdpovědětVymazat
  5. krásné, zamilovanost je dokonalá a hrozná zároveň. I když už mám taky delší vztah... někdy se na něj podívám, jak vaří v nové pánvi, nebo se směje u nevtipných situací, nebo prostě jen tak sedí za stolem a hladí mě nohou.... a úplně na slastnou chvilku mě znovu polije taková ta pravá zamilovanost... a potom si uvědomím, jak je úžasný, jak jsem zamilovaná a jak máme krásný život :P
    ps.: všichni se těšíme jak to s tebou dopadne :P
    ps2.: Delirious? miluju a Majesty je snad nejlepší písnička!

    OdpovědětVymazat