středa 1. února 2012

Wednesday wishes


Nejíst při chůzi a začít jíst zdravěji
na fast foodu je jedna úžasná věc, když máte jen pět minut na autobus,stihnete u toho poobědvat. Takže až potkáte Brnem, utíkat šílence s něčím nezdravím,jsem to já.


Projet se na koni
 A pokusit se nespadnout a nezabít sebe nebo Toma. Vlastně bych chtěla jezdit víc a častěji. A probudit v sobě zase tu radost z koňského hřbetu jako před lety.


Tvořit a kreslit
Mám tolik nápadů. Tolik bych toho chtěla vyrobit. Chybí mi kreslení a vůně olejových berev, chybí mi umazané štětce a špinavá voda. Chybí mi devítiletý stereotyp chození na uměleckou školu.

Najít úkryt pro mé poklady
Přesněji deník, možná se vám zdá divné když si někdo v mém věku píše deník, ale těším se až jednou (snad) budu v důchodu, budu se na verandě houpat v houpacím křesle a číst si je.

Být pořádná
Musí být úžasné najít ráno námořnické tričko, šál, náušnice. Já to napravím, já si uklidím.


Sehnat už konečně kabelku do školy
Měla by být super praktická, krásná a úžasná. Také by měla mít schopnost obsah mých učebnic přenést do mé hlavy. Neměla by postrádat široké ucho aby mě nebolely záda. Já vím mami, batoh je praktičtější, ale znáš mě, mě to nevysvětlíš.

8 komentářů:

  1. Hezká přáníčka...deník je prima a uklízení taky.

    OdpovědětVymazat
  2. dúfam, že to kreslenie ti vyjde a veľmi sa mi páči ten obrázok izby :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten salát vypadá nádherně, hned jsem ně něj dostala chuť,... Sicce bydlíme kousek od statku a neustále nák kolem baráku chodí koně, ale nikdy jsem po projížďce netoužila, ale tak to má každý jinak

    Na mém blogu zrovna probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit :-) http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. mm, ten salát vypadá dobře:D a uklízet bych měla začít i já:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som uz jeden dennik vypisala, akosi mi neprisli spomienka na tie veci nejako vesele ani hodne opakovaneho citania, tak som ho rozthala a vyhodila.. Posobilo to na mna ako sebaocista:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. super,taky bych si měla něco takovýho vypsat,ale já bych to stejně nedodržela ..:D

    OdpovědětVymazat
  7. v bodech číslo 1, 4, 5 se shodujeme :) jíst zdravě bych chtěla, ale nikdo mi to zdravé jídlo nenakoupí a já za něj nechci utrácet peníze co si šetřím na jiné věci. deníček si píšu cca od svých deseti až dodnes. úkryt na těch třicet popsaných bloků už trochu kolabuje, už se tam skoro žádný další nevejde ... a je to jediná zamykací věc v mém pokoji! a na úklid se chystám ještě dnes, protože už tu neni prostor skoro ani na dejchání :D

    OdpovědětVymazat
  8. moc dobrá přání, spousta jich mám společných.. ;) zvláště to kreslení, vyrábění a taky uklízení! jsem děsný bordelář.. ;D

    OdpovědětVymazat