středa 24. dubna 2013

Spring and summer wishlist

Untitled #28


Jaro je už konečně tady ,a že to trvalo, ale jako při každém otevření skříně s povzdechem zjišťuji, že nemám co na sebe. A tak už tradičně mé jarní
Květinový šátek –
Jsem docela velkou sběratelkou šátků. Šátek je skoro kouzelná věc, protože i s obyčejného trika a kalhot umí vykouzlit zajímavý outflit.

Peněženka-
Dříve jsem často měnila peněženky, než jsem v jednom Londýnském brašnářství našla tu svojí ,,pravou“. Co osud nechtěl, peněženka se mi po čtyřech letech rozbila, ošoupala a už nešla opravit. Jsem toho názoru, že je hezká peněženka důležitější než hezká kabelka, protože kabelku měníme podle oblečení, co máme na sobě. A když žádnou neseženu, alespoň budu mít alibismus proč navštívit milovaný Londýn.

Mokasíny-
Žádné boty se mi ještě nelíbily více. Žádné boty jsem ještě nepotřebovala více.

Krajkový top-
V loni jsem byla zamilovaná do květinového potisku, letos jsou to krajky. Jsem holka přelétavá. Ale na moji obhajobu je něco romantičtějšího než krajka?


Květinová sukně-
A pořádně vzorovanou a rozevlátou. V českých obchodech jsem ještě nenarazila na sukni podle mého gusta. Něco mě říká, že na Asos ke mně bude přívětivější.

Černé baleríny-
Černých bot mám několik, problém je, že na podpatku a co si budeme povídat, dobře se v nich nedobíhá tramvaj a stát na nich celý den je bolestivá záležitost, alespoň pro mě.

Propínací svetřík-
 Pastelová barva je k rozkvetlému jaru nutností nebo starorůžová.

Nové obroučky-
 Jsem docela slepá, docela hodně. Přesto mám jen jedny brýle, které pořád hledám. Navíc naše dejepisářka má stejné, úzké obroučky v kterých vypadá ještě přísněji. Líbili by se mi přesně tyto.

 Mátové šaty-
Poprvé jsem je zahlédla v HM,byla to láska na první pohled. Přímo osudová, při takových osudových setkání musí jít racionální uvažování stranou. A stejně v této barvě žádné šaty nemám J.

Po čem toužíte Vy?

4 komentáře:

  1. Po krajkovém topu a sukni přesně tohohle střihu. Touhu po šatech jsem si v pondělí splnila v Reserved a pořídila si jedny krásně růžové.

    OdpovědětVymazat
  2. Niki, musela jsem si tě přidat do sledování, protože máš moc hezký blog a převážně tvé články mě moc baví. Přesně takové mám ráda! Módu a kosmetiku občas proložit nějakým zajímavým tématem a zamyšlením!
    A co se týče tvého wishlistu, brala bych úplně všechno, je to přesně podle mého gusta! Nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou naprosto nádherné, a celkově celý wishlist se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný wishlist! Ty šaty a sukně jsou překrásné!
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat